Bedrijfscoaching

Verbreed je blik, en durf buiten je eigen grenzen te kijken.

Coachen met paarden

Bij bedrijfscoaching maken we gebruik van een ‘levende’ spiegel, het paard. Het paard dat door zijn sterk ontwikkelde intuïtie als prooidier, in staat is exact, zonder vooroordeel, haarscherp, soms confronterend, een houding, gedrag, emotie en intentie, aan kan geven.

Paarden zijn meesters in het weergeven van de signalen die we onbewust uitzenden en deze signalen vertellen je altijd iets over jezelf Paarden zoeken altijd naar een goede leider. Voldoet u niet aan deze eigenschappen, dan zal het paard u negeren, vluchten of zijn eigen plan trekken. Dat hoeft niet te betekenen dat u deze eigenschappen niet bezit, integendeel zelfs.

De effectiviteit van coachen met paarden is er juist op gericht om u bewust te maken welke eigenschappen u zou kunnen ontwikkelen en in daden kunt omzetten.
Juist, omdat het paard geen verschil maakt tussen rang en stand zal hij u laten zien hoe u functioneert, hoe u leiding krijgt en ontvangt.

Team coaching

Ieder individu kan zijn eigen bijdrage leveren aan een team. Een goed team bestaat uit mensen die elkaar aanvullen, die elkaars zwakke en sterke punten onderkennen en ondersteunen. Het paard heeft het vermogen om u te laten zien waar u minder goed in bent, hoe u communiceert en waar u talenten en valkuilen liggen. De trainingen zijn gericht op verbetering van resultaten als team, als individu en op bedrijfsniveau. Namelijk:

  • Spiegelen: het krijgen van inzicht in het functioneren van uzelf, uw teamgenoten en uw bedrijf.
  • Oplossen: het zien van bruikbare tips om uw handelswijze te leren verbeteren, om zo de gewenste resultaten te bereiken.

De trainingen worden gegeven op de accommodatie. In overleg kan er gekeken worden naar een accommodatie bij u in de buurt.

Vragen of opzoek naar meer informatie?
Neem dan contact met ons op!