Dagbesteding

Wij bieden diversen programma’s en activiteiten aan voor jong en oud. Deze activiteiten bestaan onder andere uit: klusjes in en om de boerderij, dagelijkse verzorging van de dieren, hutten bouwen in het bos, tuinwerkzaamheden, voetballen, knutselen, en natuurlijk paardrijden! Ook gaan we met de deelnemers met regelmaat een middagje winkelen en/of organiseren we andere uitstapjes. Dit om de sociale contacten en vaardigheden verder te ontwikkelen.

De begeleiding

Onze deelnemers kunnen rekenen op ervaren en professionele gediplomeerde begeleiding. Samen met onze vrijwilligers staat het team voor iedereen klaar. We kijken ten alle tijden naar de mogelijkheden en niet naar de beperkingen. Het plezier beleven staat hierbij centraal.

We werken in kleine groepjes zodat we iedereen optimaal kunnen begeleiden. We bieden zowel groep als individuele begeleiding aan. Ook behoort ambulante begeleiding tot de mogelijkheden.

Onze deelnemers variëren in leeftijd van 4 tot 65 jaar, en komen vanuit de hele regio Brabant, Zeeland en Zuid-Holland. Wij bieden dan ook plaats aan iedereen die een fijn plekje zoekt, waar je mag zijn zoals je bent.

Vragen of opzoek naar meer informatie?
Neem dan contact met ons op!